Batteri 900 mAh Forever for sportscam
CS-100 and SC-200 sport camera battery 900 mAh
Webpris
69,95
    
Bryst bøjle Forever for sportscam
Justerbare seler med mount til GoPro sport kameraer, der tillader installation af anordningen på brystet. Quick stik indeholdt i kittet kan du hurtigt montere kameraet i seler og garanterer en stabil forbindelse til enheden.
Webpris
98,00
    
Flydende holder Forever for sportscam
Vandtæt forskydning holder til sport kameraer med GoPro mount, forhindre sænkningen af kameraet i tilfælde af faldende. Desuden den gule farve gør det muligt at lokalisere frigivet kamera. Med langsgående form er produktet også ideelt som en hånd greb - giver behagelig og sikker vedligeholdelse af kamera og stabil optagelse. Produktet er ideelt til vandsport.
Webpris
69,00
    
Hjelm holder Forever for sportscam
Hjelm holder til sport kameraer med GoPro mount. Solid konstruktion sikrer stabil installation af anordningen, selv i de mest ekstreme forhold. Holderen er ideel til cyklister eller motorcyklister, samt for elskere af vintersport.
Webpris
49,95
    
Hjelm/hoved holder Forever for sportcam
Justerbare seler holder til GoPro sport kameraer, så placeringen af enheden på hovedet, også med en hætte eller hjelm. Quick stik indeholdt i kittet kan du hurtigt montere kameraet i seler, og skridsikre strimler på indersiden af hovedbøjlen sikrer en stabil og sikker fastgørelse til hovedet.
Webpris
69,00
    
Sport Camera SC-100 Forever action cam HD 720P med tilbehør
Forever SC-100 sport kamera er et produkt dedikeret til aktive mennesker og sportsfolk af alle slags. HD (1280 x 720) indspilning sammen med en vidvinkel (140 °) linse og muligheden for at afspille videoerne på en 1,5 "LCD-skærm garanti lethed og glæde af brug. Med det solide konstruktion, indbygget mikrofon og en vandtæt sag, vil denne enhed helt sikkert opfylde alle dine forventninger. Flere vedhæftede tilbehør tillader forskellige montering, f.eks på en hjelm eller et rat.
Webpris
389,00
    
Sport Camera SC-200 Forever action cam FULL HD med tilbehør
Forever SC-200 sport kamera er et ideelt produkt til ekstremsport og rejse elskere. Full HD (1920 x 1080) indspilning sammen med en vidvinkel linse, 4x ZOOM, Anti-shake-funktion og 12 Mpix kamera garanti højeste kvalitet film og billeder. Kameraet er let at bruge og meget praktisk. Udstyret med en 1,5 "skærm, indbygget mikrofon, solid konstruktion og en vandtæt sag, vil denne enhed helt sikkert opfylde alle forventninger. Flere vedhæftede tilbehør Tilladelse til en anden montering - på en hjelm, et rat, med et bælte eller i en bil.
Webpris
598,00
    
Bil Holder Forever for sportscam
Bil holder til sport kameraer med GoPro mount til hurtig installation af anordningen på flade og glatte overflader. Takket være en stærk sugekop holderen kan stabilt monteret på bilens vinduer.
Webpris
98,00
    

EnglishFrenchGermanFinnishNorwegianSwedish

     
40
UBEGRÆNSET MOBILT BREDBÅND 299 KR./MD.

Ubegrænset mobilt bredbånd til private
Prøv abonnementet risikofrit. Vi giver dig fri oprettelse, fri fragt, og 14 dages fuld returret. Det synes vi kun er fair.

På den måde kan du helt risikofrit teste forbindelsen og se, om vi kan hjælpe dig.

Bestil ved at ringe 38 41 41 41 eller sende os en email på [email protected]
Om ubegrænset mobilt bredbånd:

Abonnementspris: 299 kr./md. Inkl. moms

Bindingstid: Ingen (opsigelsesvarsel løbende måned + 1 måned)

Routerleje : 39 kr./md.

Fri data i Danmark (kan kun benyttes i Danmark)

Test os risikofrit: Fri fragt og 14 dages fuld returret.

Forventet realiseret hastighed: 3 – 8 Mbit/s (læs nærmere om dækning på https://cibicom.dk/coverage/4g-lte)

Alternative abonnementer samt berosætning

Du kan vælge mellem fri data (299 kr./md.), 40 GB (199 kr./md.) eller 5 GB (99 kr./md.).

Hvilket abonnement du skal vælge kommer an på dit forbrug af data. Streamer du film, musik og TV skal du vælge fri data. Bruger du i stedet forbindelsen til at tjekke mails, Facebook, E-boks, Netbank, YouTube, nyheder o.l. kan du nøjes med 40 GB data. Bruger du kun internettet til mails, Eboks og netbank er 5 GB data passende.

Bruger du kun abonnementet periodisk, eksempelvis til båden eller sommerhuset, kan du kontakte kundeservice og stille det i bero med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Har du spørgsmål i forhold til dækning eller abonnement, så ring til os på telefon 38 41 41 41 for yderligere vejledning.

Spørgsmål og svar om Cibicom Mobility mobilt bredbånd med fri data

Webpris    0,00,-