Funktioner i forbindelse med din hjemmeside


Webhotel
Funktionerne er inkluderet i et abonnement hos lj-data.dk, og du har ikke ekstraudgifter til hverken køb eller leje. Du betaler udelukkende for, at vi arbejder for dig, hvis du ikke vil gøre det selv.

E-mail
Med en hjemmeside hos 'lj-data.dk', får du adgang til en gratis mailkonto. Hvis du har domæne, kan mail-kontoen tilnyttes dette. Kr. 25 for oprettelse og aktivering

Google Analytics - statistik
Med Google Analytics kan du følge med i hvor mange, der besøger din hjemmeside, hvilke sider de foretrækker, hvor længe de bliver på din side og meget mere. Funktionen kræver, at du har en Google-konto / gmail. Vi hjælper dig gerne med at oprette en konto, hvis du ikke har en allerede. Kr. 149 for oprettelse hos Google Analytics og indsættelse af sporingskode på din hjemmeside Kr. 49 for oprettelse af Google-konto

Login
Vi kan oprette login på en eller flere af dine sider, så der kræves password for at se indholdet. Du kan endnog vælge at lade nogle sider være tilgængelige for én person/gruppe og lade andre sider være tilgængelige for en anden gruppe. På den måde kan du invitere familie, medlemmer, bestyrelse eller andre til at læse særligt udvalgte sider med oplysninger, der kun vedrører dem. Kr. 25 pr. side med login

Medlemsmodul
Med medlemsmodulet har du flere muligheder for at administrere op til 50 personer (+ tilkøb efter behov) og tildele dem forskellige rettigheder. Du kan fx sende mail til medlemmerne via mailliste, og du kan oprette medlemslogin på enkelte sider eller hele hjemmesiden. Du kan lade alle eller grupper uploade billeder og tekst på udvalgte sider, oprette kalenderaftaler, redigere egne medlemsoplysninger m.m. Kr. 49 pr. login / tilladelse til upload m.m.

Mobil-hjemmeside
Du kan have en mobil-hjemmeside ved siden af din 'store' hjemmeside, der kan læses på smartphones og tablets. Efter aftale

Nyhedsbrev
Da vi opretter din hjemmeside hos lj-data.dk, har du adgang til deres funktion 'Nyhedsbrev'.
Dermed har du mulighed for at udsende nyhedsbreve pr. mail.
For at kunne bruge funktionen skal du have en mail-liste over modtagerne. Listen kan oprettes/ajourføres manuelt og / eller ved, at vi opretter en særlig formular på din hjemmeside, så dine besøgende kan tilmelde og afmelde sig automatisk. Det er ikke svært at oprette maillisten, men tidskrævende, så de fleste vil vælge selv at gøre det. Vi gør det dog også gerne. Vil du have os til at udsende nyhedsbrevet med din tekst, kan vi aftale det.
Kr. 12 for oprettelse af formular
Kr. 8 pr. adresse på mailliste

 

EnglishFrenchGermanFinnishNorwegianSwedish

     
40
UBEGRÆNSET MOBILT BREDBÅND 299 KR./MD.

Ubegrænset mobilt bredbånd til private
Prøv abonnementet risikofrit. Vi giver dig fri oprettelse, fri fragt, og 14 dages fuld returret. Det synes vi kun er fair.

På den måde kan du helt risikofrit teste forbindelsen og se, om vi kan hjælpe dig.

Bestil ved at ringe 38 41 41 41 eller sende os en email på [email protected]
Om ubegrænset mobilt bredbånd:

Abonnementspris: 299 kr./md. Inkl. moms

Bindingstid: Ingen (opsigelsesvarsel løbende måned + 1 måned)

Routerleje : 39 kr./md.

Fri data i Danmark (kan kun benyttes i Danmark)

Test os risikofrit: Fri fragt og 14 dages fuld returret.

Forventet realiseret hastighed: 3 – 8 Mbit/s (læs nærmere om dækning på https://cibicom.dk/coverage/4g-lte)

Alternative abonnementer samt berosætning

Du kan vælge mellem fri data (299 kr./md.), 40 GB (199 kr./md.) eller 5 GB (99 kr./md.).

Hvilket abonnement du skal vælge kommer an på dit forbrug af data. Streamer du film, musik og TV skal du vælge fri data. Bruger du i stedet forbindelsen til at tjekke mails, Facebook, E-boks, Netbank, YouTube, nyheder o.l. kan du nøjes med 40 GB data. Bruger du kun internettet til mails, Eboks og netbank er 5 GB data passende.

Bruger du kun abonnementet periodisk, eksempelvis til båden eller sommerhuset, kan du kontakte kundeservice og stille det i bero med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Har du spørgsmål i forhold til dækning eller abonnement, så ring til os på telefon 38 41 41 41 for yderligere vejledning.

Spørgsmål og svar om Cibicom Mobility mobilt bredbånd med fri data

Webpris    0,00,-