Microsoft Project 2016 Professional (PC)
Foruddefinerede skabeloner hjælper dig med at få projektet i gang på rette spor •Synkroniser med Project Online eller Project Server • Brugerne kan sende timesedler til at registrere projekt- og ikke-projektrelateret tidsforbrug • Kør alle mulige scenarier for at få mest ud af dine tildelte opgaver • Udfylde start- og slutdatoer automatisk baseret på afhængigheder • Visuelt repræsenterer komplekse tidsplaner med indbyggede tidslinjer.
Webpris
399,00
    
Microsoft Office Home and Business 2019 Til Mac
Opnå de bedste resultater. Microsoft Office Home and Business 2019 omfatter Word, Excel, PowerPoint, Outlook og meget mere. Du kan arbejde hvor som helst med apps, der er altid opdaterede.
Webpris
1.069,00
    
Microsoft Office Professional 2019 til Windows
De vigtigste funktioner, så du kan få klaret det hele. Microsoft Office Professional 2019 er velegnet til selvstændige, freelancere, små og mellemstore virksomheder samt private brugere. Office 2019 Professional opfylder alle de krav, der stilles til et professionelt kontorsoftware: Du kan fx oprette seriebreve, få styr på dine regnskabstal, skabe overbevisende præsentationer og få overblik over dine mails og deadlines. Microsoft Office 2019 Professional understøtter dig ved alle kommercielle og private projekter og hjælper dig med at skabe attraktive resultater.
Webpris
895,00
    
Microsoft Office Professional 2016 til Windows
Microsoft Office Professional 2016 er velegnet til selvstændige, freelancere, små og mellemstore virksomheder samt private brugere. Office 2016 Professional opfylder alle de krav, der stilles til et professionelt kontorsoftware: Du kan fx oprette seriebreve, få styr på dine regnskabstal, skabe overbevisende præsentationer og få overblik over dine mails og deadlines. Microsoft Office 2016 Professional understøtter dig ved alle kommercielle og private projekter og hjælper dig med at skabe attraktive resultater.
Webpris
769,95
    
Microsoft Office Home and Student 2019 Windows
Microsoft Office Home og Student 2019 giver klassiske Office-apps til familier og studerende, der ønsker at installere dem på en Windows 10-pc til brug i hjemmet eller i skolen. Klassiske versioner af Office-apps omfatter Word, Excel og PowerPoint.Du får

komplette, installerede versioner af programmerne du kender og stoler på, så at du kan spare tid i hverdagen: Word, Excel, PowerPoint, og OneNote. Lav dine dokumenter i Word. Sorter og analyser data med Excel. Fortæl din historie med PowerPoint. Alle Office programmene og funktionerne du kender og stoler på.

De vigtigste funktioner, så du kan få klaret det hele. Office Home and Student 2019 er til studerende og familier, der ønsker de klassiske Office-apps, herunder Word, Excel og PowerPoint til Windows 10. Et éngangskøb installeret på 1 pc
Webpris
399,00
    
Microsoft Office Home & Student 2016 til Windows
Microsoft Office Home and Student 2016 hjælper dig med at få mere fra hånden med tidsbesparende funktioner, et nyt moderne look og indbyggede værktøjer. Derudover kan du gemme dine dokumenter i skyen med OneDrive og få adgang til dem over alt.

De vigtigste funktioner, så du kan få klaret det hele. Office Home and Student 2016 er til studerende og familier, der ønsker de klassiske Office-apps, herunder Word, Excel og PowerPoint til Windows 10. Et éngangskøb installeret på 1 pc
Webpris
569,95
    

EnglishFrenchGermanFinnishNorwegianSwedish  

     
40