Produkt og pris


Stor eller lille hjemmeside
Din hjemmeside bliver designet til netop dig med et velafprøvet web-system fra wordpress. Du kan enten læse, hvad systemet består af på wordpress egen hjemmeside eller på de næste sider, hvor vi skriver lidt mere detaljeret om delene ... eller du kan springe alle detaljerne over og blot fortælle os, hvad din hjemmeside skal bruges til, så laver vi et udkast til dig..
Stor eller lille hjemmeside Mit koncept er, at du kun betaler for det, du får, og at du kan købe mere, efterhånden som du har brug for at udvide din hjemmeside. På den måde har du hele tiden styr på økonomien og kan budgettere fleksibelt med både vedligeholdelse og udvidelse af hjemmesiden. Hvis du sammenligner med pakkeløsninger og færdige skabeloner, som du finder andre steder, kan du se, at det er en god og økonomisk løsning.


Totalløsning eller gør-det-selv
Prisen for en hjemmeside afhænger af dit valg:
Skal vi kun designe og oprette forsiden, mens du selv laver resten?
Skal vi designe og oprette siderne, hvorefter du tager dig mere eller mindre af indholdet?
Skal vi simpelthen bare tage os af det hele?

Priser
Prisen for en hjemmeside afhænger som nævnt ovenfor af to ting: Hvor stor hjemmesiden skal være, og hvor meget du selv vil lave. Se priseksempler på hjemmesideløsninger. Detaljerede priser for mit arbejde med design og oprettelse af sider, indhold, funktioner m.m. finder du via menuen. Priserne er alt inkl. Vi arbejder også efter timepris, hvis du har brug for det.

Abonnement og domæne
Ud over prisen for mit arbejde kommer et oprettelsesgebyr og abonnement for webhotel. Vejledende priser er henholdsvist kr. 99 i gebyr og kr. 708 pr. år for abonnement. Se de gældende priser hos wordpress. Oprettelsesgebyret inkluderer registrering eller flytning af dk.domæne. Dertil kommer en årlig registreringsafgift. Vejledende pris er kr. 45. Se gældende priser hos dk.hostmaster. (Har du et andet domæne end .dk gælder din udbyders priser.)


 

EnglishFrenchGermanFinnishNorwegianSwedish  

     
40