Producent: tør trådløs støvsug
Vare: Robot Mopperenser Husholdningsfejemaskine til kæledyrshår
Varenr: 9285
Detaljer: Robot Mopperenser Husholdningsfejemaskine til kæledyrshår Hårdt gulvtæppe med UV-lampe Automatisk rengøring Elektrisk fejemaskine
Kommentar: Den simulering simulering hånd-vegen af ​​gulvet, motoren drejet på høj hastighed, og den eksterne roterende ruitenwisser drejet på højhastigheden, med høj frekvens og god effekt. motoren har ingen overtollige strømforbrug under transmissionsprocessen, som kan reducere onnodige trillinger og nå lydsarme roterende mop efterligne håndtryk.

Als je een huisdier, geen paniek. Den dweilen robot kan hjælpe med at fixe den dweilen robot. Det kan absorbere de faldede døre til kæledyret og skoen op af fodaftryk.

Tilpasning til en fordeling af gulvet og flere omgivelser til at rense, mere omsorgsfuld rengøring. Dweilen-maskinen er velegnet til en isolering af gulve, træpaneler, knikkers, tegels osv.

Automatisk rengøring, botsing og U-vending, lav tur, nyde et roligt liv. De veegmachine sætter automatisk rensning, forhindrer styring, lav ruis, og vil ikke lagre dit liv under skoen.

De underkant af bevochtiging spruten funktion er udstyret med et pars lys. Vores veegmaskine er udstyret med en sprayfunktion. Det kan blive gespotent en bevochtigde mens vegen de gulvet. Når maskinen bevæges, fugter luften i hvert hjørne.
Stor kapacitet på 1500 mAh kan let håndvat store enheder med stor kapacitet batteri til længere levetid på batteri.
Link Klik her
Pris: 699.00
 

     

EnglishFrenchGermanFinnishNorwegianSwedish  

     
40
UBEGRÆNSET MOBILT BREDBÅND 299 KR./MD.

Ubegrænset mobilt bredbånd til private
Prøv abonnementet risikofrit. Vi giver dig fri oprettelse, fri fragt, og 14 dages fuld returret. Det synes vi kun er fair.

På den måde kan du helt risikofrit teste forbindelsen og se, om vi kan hjælpe dig.

Bestil ved at ringe 38 41 41 41 eller sende os en email på [email protected]
Om ubegrænset mobilt bredbånd:

Abonnementspris: 299 kr./md. Inkl. moms

Bindingstid: Ingen (opsigelsesvarsel løbende måned + 1 måned)

Routerleje : 39 kr./md.

Fri data i Danmark (kan kun benyttes i Danmark)

Test os risikofrit: Fri fragt og 14 dages fuld returret.

Forventet realiseret hastighed: 3 – 8 Mbit/s (læs nærmere om dækning på https://cibicom.dk/coverage/4g-lte)

Alternative abonnementer samt berosætning

Du kan vælge mellem fri data (299 kr./md.), 40 GB (199 kr./md.) eller 5 GB (99 kr./md.).

Hvilket abonnement du skal vælge kommer an på dit forbrug af data. Streamer du film, musik og TV skal du vælge fri data. Bruger du i stedet forbindelsen til at tjekke mails, Facebook, E-boks, Netbank, YouTube, nyheder o.l. kan du nøjes med 40 GB data. Bruger du kun internettet til mails, Eboks og netbank er 5 GB data passende.

Bruger du kun abonnementet periodisk, eksempelvis til båden eller sommerhuset, kan du kontakte kundeservice og stille det i bero med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Har du spørgsmål i forhold til dækning eller abonnement, så ring til os på telefon 38 41 41 41 for yderligere vejledning.

Spørgsmål og svar om Cibicom Mobility mobilt bredbånd med fri data

Webpris    0,00,-