Vores Firma Profil


LJ-Data beskæftiger sig med levering af hardware, software, gamehosting og hele PC-løsninger til såvel erhvervsvirksomheder som private, primært baseret på udnyttelse af Internettets muligheder, suppleret med den personlige betjening, hvor dette er påkrævet eller ønskeligt.

Vi har gjort os store bestræbelser på, at gøre vores Internetsider så enkle, overskuelige og informative som muligt. Opstår der alligevel et behov for at få besvaret nogle spørgsmål inden der vælges produkt, kan vi kontaktes på telefon 51849444 eller via e-mail på adressen [email protected]. Vi vil besvare dine spørgsmål så fyldestgørende som muligt.

Vores Internetsider omfatter de mest efterspurgte produkter blandt de ca. 10.000 produkter vi er leveringsdygtige i. Findes det søgte produkt ikke på Internetsiderne, er du meget velkommen til at kontakte os, vi vil givetvis kunne levere det ønskede produkt.

Handel via Internettet bør efter vores opfattelse være en positiv oplevelse. Vi gør os derfor store anstrengelser for, at det også opleves sådan. Af samme grund markedsfører vi bl.a. kun anerkendte mærke- og CE-godkendte varer, som også er din garanti for en god kvalitet.

 Support

LJ-Data yder support på alle produkter leveret af os. Har du derfor et spørgsmål eller et problem du ønsker besvaret så kontakt os enten på telefon 51849444 fra kl. 09-17 eller send os en e-mail på adressen [email protected]

Har du tilsvarende et eller flere spørgsmål du ønsker besvaret inden du vælger et produkt, det være sig løsdele eller komplette systemer, er du også meget velkommen til at kontakte os.

 

EnglishFrenchGermanFinnishNorwegianSwedish

     
40
UBEGRÆNSET MOBILT BREDBÅND 299 KR./MD.

Ubegrænset mobilt bredbånd til private
Prøv abonnementet risikofrit. Vi giver dig fri oprettelse, fri fragt, og 14 dages fuld returret. Det synes vi kun er fair.

På den måde kan du helt risikofrit teste forbindelsen og se, om vi kan hjælpe dig.

Bestil ved at ringe 38 41 41 41 eller sende os en email på [email protected]
Om ubegrænset mobilt bredbånd:

Abonnementspris: 299 kr./md. Inkl. moms

Bindingstid: Ingen (opsigelsesvarsel løbende måned + 1 måned)

Routerleje : 39 kr./md.

Fri data i Danmark (kan kun benyttes i Danmark)

Test os risikofrit: Fri fragt og 14 dages fuld returret.

Forventet realiseret hastighed: 3 – 8 Mbit/s (læs nærmere om dækning på https://cibicom.dk/coverage/4g-lte)

Alternative abonnementer samt berosætning

Du kan vælge mellem fri data (299 kr./md.), 40 GB (199 kr./md.) eller 5 GB (99 kr./md.).

Hvilket abonnement du skal vælge kommer an på dit forbrug af data. Streamer du film, musik og TV skal du vælge fri data. Bruger du i stedet forbindelsen til at tjekke mails, Facebook, E-boks, Netbank, YouTube, nyheder o.l. kan du nøjes med 40 GB data. Bruger du kun internettet til mails, Eboks og netbank er 5 GB data passende.

Bruger du kun abonnementet periodisk, eksempelvis til båden eller sommerhuset, kan du kontakte kundeservice og stille det i bero med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Har du spørgsmål i forhold til dækning eller abonnement, så ring til os på telefon 38 41 41 41 for yderligere vejledning.

Spørgsmål og svar om Cibicom Mobility mobilt bredbånd med fri data

Webpris    0,00,-