Producent: fastnettelefon
Vare: Digicom 3G Gateway
Varenr: 9259
Detaljer: Brug din fastnettelefon på mobilnettet. Du skal bare indsætte et aktivt SIM-kort i boksen, tilslutte fastnettelefonen og du er klar til at ringe via mobilnettet.
Kommentar: Brug SIM-kort til din fastnettelefon via Digicom 3G Gateway
Digicom GSM Gateway er ideel til dig der gerne vil beholde din velkendte fastnettelefon, men som ikke har mulighed for at bruge et telefonstik. Flere og flere lejligheder, plejehjem og ældrevenlige boliger har ikke et telefonstik. Så er gode råd dyre, hvis du skal flytte til et nyt sted, som ikke har et telefonstik. Du vil umiddelbart have 1 af 3 valgmuligheder. Du kan købe dig en mobiltelefon, en gsm-telefon der bruger sim-kort eller en Gateway der omdanner din velkendte fastnettelefon til en gsm-telefon, altså en fastnet telefon der kan bruge et sim-kort.

Din fastnettelefon er derfor ikke bundet til dit hjem. Skal du i sommerhus eller på camping, skal du bare tage din Digicom Gateway og din fastnettelefon med. Det nye sted skal bare have et strømstik og du er klar til at ringe rundt til familie og venner.

Meget nem at tilslutte Gateway selv
Nu sidder du måske og tænker, det er sikkert temmelig svært og kompliceret at sætte en Gateway til min fastnettelefon. Bare rolig, det er faktisk hverken særlig svært eller kompliceret. Du skal bare indsætte dit aktive sim-kort i din nye gateway, tilslutte din fastnet telefon og tilslutte strømforsyningen. Det eneste stik du nu skal holde styre på, er nemlig strømstikket og så er du godt i gang.

Hvis nu du sidder og er ved at rive håret ud af hovedet, ved tanken om at slutte den til selv, så giv vores kundeservice et kald. Vi har sluttet en Gateway til en fastnettelefon mange gange og kan sagtens guide dig gennem at tilslutte din også. Giv os et kald på 21 123 456 eller sende os en besked Her.

Det er både smart og enkelt, og det giver dig endnu mere valgfrihed, hvis du f.eks. skal flytte et nyt sted hen, hvor der ikke er indlagt et telefonstik til fastnet telefoner.
Link Klik her
Pris: 2395.00
 

     

EnglishFrenchGermanFinnishNorwegianSwedish  

     
40