Producent: fastnettelefon
Vare: Digicom 3G Gateway
Varenr: 9259
Detaljer: Brug din fastnettelefon på mobilnettet. Du skal bare indsætte et aktivt SIM-kort i boksen, tilslutte fastnettelefonen og du er klar til at ringe via mobilnettet.
Kommentar: Brug SIM-kort til din fastnettelefon via Digicom 3G Gateway
Digicom GSM Gateway er ideel til dig der gerne vil beholde din velkendte fastnettelefon, men som ikke har mulighed for at bruge et telefonstik. Flere og flere lejligheder, plejehjem og ældrevenlige boliger har ikke et telefonstik. Så er gode råd dyre, hvis du skal flytte til et nyt sted, som ikke har et telefonstik. Du vil umiddelbart have 1 af 3 valgmuligheder. Du kan købe dig en mobiltelefon, en gsm-telefon der bruger sim-kort eller en Gateway der omdanner din velkendte fastnettelefon til en gsm-telefon, altså en fastnet telefon der kan bruge et sim-kort.

Din fastnettelefon er derfor ikke bundet til dit hjem. Skal du i sommerhus eller på camping, skal du bare tage din Digicom Gateway og din fastnettelefon med. Det nye sted skal bare have et strømstik og du er klar til at ringe rundt til familie og venner.

Meget nem at tilslutte Gateway selv
Nu sidder du måske og tænker, det er sikkert temmelig svært og kompliceret at sætte en Gateway til min fastnettelefon. Bare rolig, det er faktisk hverken særlig svært eller kompliceret. Du skal bare indsætte dit aktive sim-kort i din nye gateway, tilslutte din fastnet telefon og tilslutte strømforsyningen. Det eneste stik du nu skal holde styre på, er nemlig strømstikket og så er du godt i gang.

Hvis nu du sidder og er ved at rive håret ud af hovedet, ved tanken om at slutte den til selv, så giv vores kundeservice et kald. Vi har sluttet en Gateway til en fastnettelefon mange gange og kan sagtens guide dig gennem at tilslutte din også. Giv os et kald på 21 123 456 eller sende os en besked Her.

Det er både smart og enkelt, og det giver dig endnu mere valgfrihed, hvis du f.eks. skal flytte et nyt sted hen, hvor der ikke er indlagt et telefonstik til fastnet telefoner.
Link Klik her
Pris: 2395.00
 

     

EnglishFrenchGermanFinnishNorwegianSwedish  

     
40
UBEGRÆNSET MOBILT BREDBÅND 299 KR./MD.

Ubegrænset mobilt bredbånd til private
Prøv abonnementet risikofrit. Vi giver dig fri oprettelse, fri fragt, og 14 dages fuld returret. Det synes vi kun er fair.

På den måde kan du helt risikofrit teste forbindelsen og se, om vi kan hjælpe dig.

Bestil ved at ringe 38 41 41 41 eller sende os en email på [email protected]
Om ubegrænset mobilt bredbånd:

Abonnementspris: 299 kr./md. Inkl. moms

Bindingstid: Ingen (opsigelsesvarsel løbende måned + 1 måned)

Routerleje : 39 kr./md.

Fri data i Danmark (kan kun benyttes i Danmark)

Test os risikofrit: Fri fragt og 14 dages fuld returret.

Forventet realiseret hastighed: 3 – 8 Mbit/s (læs nærmere om dækning på https://cibicom.dk/coverage/4g-lte)

Alternative abonnementer samt berosætning

Du kan vælge mellem fri data (299 kr./md.), 40 GB (199 kr./md.) eller 5 GB (99 kr./md.).

Hvilket abonnement du skal vælge kommer an på dit forbrug af data. Streamer du film, musik og TV skal du vælge fri data. Bruger du i stedet forbindelsen til at tjekke mails, Facebook, E-boks, Netbank, YouTube, nyheder o.l. kan du nøjes med 40 GB data. Bruger du kun internettet til mails, Eboks og netbank er 5 GB data passende.

Bruger du kun abonnementet periodisk, eksempelvis til båden eller sommerhuset, kan du kontakte kundeservice og stille det i bero med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Har du spørgsmål i forhold til dækning eller abonnement, så ring til os på telefon 38 41 41 41 for yderligere vejledning.

Spørgsmål og svar om Cibicom Mobility mobilt bredbånd med fri data

Webpris    0,00,-